Skip to main content

Verkade, een Nederlandser merk is er haast niet. Al jaren komt Verkade bij heel Nederland op de koffie en de thee. Genietend van een momentje echte Nederlandse gezelligheid. Met de lekkerste koekjes en chocolade van de wereld, in alle soorten en smaken.

Met Verkade bij je koffie of thee voel je je gelijk thuis. Of dat nou op kantoor, op school of op vakantie is. Verkade maakt Nederlandse gezelligheid weer echt. Niet voor niets werd Verkade al drie keer gekozen tot Merk van het Jaar.

Meer informatie over Verkade

De naam Sultana is afkomstig van de beroemde Sultana rozijnen. De allereerste Sultana FruitBiscuits die Verkade maakte in 1935 waren granenbiscuits met rozijnen, wat in die tijd ontzettend nieuw was. De tijden zijn inmiddels veranderd en Sultana heeft naast Naturel nog vele andere lekkere soorten en smaken vol natuurlijke ingrediënten! Of je nu zoete of hartige trek hebt, Sultana biedt voor ieder moment en voor jong en oud een lekker tussendoortje! Sultana is de uitvinder van het tussendoortje en is hierin nog steeds marktleider.

Meer informatie over Sultana

McVitie’s is net als Verkade een echt familiemerk en bestaat sinds 1830. Het merk vindt zijn oorsprong in Engeland en wordt inmiddels in meer dan 100 landen verkocht.

Meer informatie over McVitie's

Kun jij de verleidelijke chocolade van Godiva weerstaan?

Ooit begonnen in een klein Brussels atelier in 1926, nu uitgegroeid tot véél meer dan de klassieke handgemaakte chocolade waar Godiva om geliefd is. De Chef Chocolatiers van Godiva worden voortdurend uitgedaagd om ware meesterwerken te creëren die al je zintuigen laten prikkelen en selecteren daar alleen de beste cacaobonen ter wereld voor.

Godiva is sinds september 2017 ook in Nederland verkrijgbaar.

Carr's

Carr’s is in een heritage brand uit het Verenigd Koninkrijk, bekend vanwege hun crackers. Beroemd is het merk vanwege de Table Water Crackers. Deze gingen in de 19de eeuw mee op scheepsreizen. Alleen de allerbeste kwaliteit crackers mocht op de kapiteinstafel en werden daarom table (water) crackers genoemd.